top of page

BUTIKS­POLICY

Fraktpolicy

FRAKTPOLICY

Ett fraktpolicyavsnitt. Här kan du skriva mer om dina leveransmetoder, förpackningar och kostnader. Använd ett tydligt, rakt språk för att bygga upp förtroende så att kunderna förblir lojala!

Det andra stycket i ditt fraktpolicyavsnitt. Klicka här för att lägga till egen text. Det är enkelt. Klicka bara på ”Redigera text” eller dubbelklicka här för att lägga till detaljer om din policy och ändra teckensnittet. Här kan du berätta en historia och låta kunderna lära känna dig mer.

Returpolicy

RETURPOLICY

Ett returpolicyavsnitt. Här kan du informera kunderna om vad de ska göra ifall de har ångrat ett köp eller inte är nöjda med en produkt. När du har en tydlig retur- och bytespolicy bygger du upp förtroende och försäkrar kunderna om att de kan känna sig trygga med sitt köp.

 

Det andra stycket i din retur- och bytespolicy. Klicka här för att lägga till egen text. Det är enkelt. Klicka bara på ”Redigera text” eller dubbelklicka här för att lägga till detaljer om din policy och ändra typsnitt. Här kan du berätta en historia och låta kunderna lära känna dig mer.

Betalningsmetoder

BETALNINGSMETODER

Kredit/bankkort

PAYPAL
Offlinebetalningar

FAQ

FAQ

 • Varför är vanliga frågor viktiga?
  De är ett sätt att hjälpa besökare hitta snabba svar på vanliga frågor om din verksamhet och underlätta navigering.
 • Vad är en FAQ-sektion?
  En FAQ-sektion kan användas för att snabbt svara på vanliga frågor om ditt företag som Vart levererar ni, Vad har ni för öppettider? och Hur bokar jag en tjänst?
 • Var kan jag lägga till mina vanliga frågor?
  De kan läggas till på valfri sida eller i din mobilapp så att medlemmar kommer åt dem även på språng.
 • Hur lägger jag till nya frågor och svar?
  Följ de här stegen för att lägga till frågor och svar: 1. Hantera vanliga frågor från din översikt eller i Redigeraren 2. Lägg till en fråga och ett svar 3. Tilldela frågan en kategori 4. Spara och publicera Du kan alltid komma tillbaka och redigera dina frågor.
 • Hur redigerar jag eller tar bort Vanliga frågor-rubriken?
  Du kan redigera rubriken från 'Inställningar' i Redigeraren. För att ta bort rubriken från din mobilapp går du till fliken 'Sida och app' i Owner app och gör anpassningar.
 • Kan jag lägga till en bild, video eller GIF i frågan?
  Ja. Följ de här stegen: 1. Hantera vanliga frågor från din översikt eller i Redigeraren 2. Skapa en ny fråga eller redigera en befintlig 3. Klicka på video-, bild- eller GIF-ikonen från svarsrutan 4. Lägg till media från biblioteket och spara.
bottom of page